Belysning för hemmet

Belysning handlar inte bara om att hänga upp en lampa i taket. Det handlar om att skapa trivsel och funktionalitet i vårt hem. I dag måste vi dessutom tänka på miljön och spara på energi så mycket det går. Men vi har heller inte tidigare haft bättre möjligheter att få en bra belysning samtidigt som vi sparar både pengar och energi.

Belysningen inomhus behövs inte bara för trivseln, du behöver även belysning för att kunna läsa, städa, laga mat och se på TV. Med lampor och belysning kan du framhäva detaljer i ditt hem och skapa en unik trivsel. Vilken typ av  belysning du ska välja beror på vad du ska göra i rummet. Helst ska det finnas flera olika typer av lampor i ett rum för att täcka alla behov. En arbetsplats kräver starkare ljus än om du enbart ska titta på TV. En taklampa med dimmer är alltid bra för att du ska kunna anpassa belysningen efter vad du ska göra i rummet.

Genom att placera rätt lampa på rätt plats skapar du hemtrevnad och trivsel för nära och kära. Ny energisnål teknik med LED-lampor och lågenergilampor skapar nya möjligheter till belysning av hemmets olika rum och din trädgård. Ja, det är inte bara inomhus du kan skapa trivsel och bra miljö. Även utomhus kan belysningen göra det lilla extra. Eftersom de nya lågenergilamporna inte drar så mycket el, kan du till en lägre kostnad skapa effekter som tidigare kostade mycket mer.

Belysning och ljussättning som gör skillnad! Genom att placera rätt lampa på rätt plats skapar du hemtrevnad och trivsel. Stayhome har ett stort utbud av belysning och lampor från bl.a. Markslöjd, Norlys och LampGustaf.